orkar inte

Jag tycker inte om när det är för mycket med allt. Och just nu är det det. Är det verkligen meningen att man ska börja gråta för att man inte orkar mer? I would say no.
blä.


semesterbarn

Det är 11 av mina facebookvänner som fyller år inom loppet av tre dagar. Först funderade jag över hur konstigt det är alla alla fyller år på en gång, eftersom det är hur många som helst som fyllt år nu. Sen kom jag på att det inte alls är konstigt eftersom det är ungefär nio månader sen det var juli. I juli har många vuxna semester. Alltså: alla dessa facebookvänner har blivit till under juli-semestern. Hurra!

stress-liv

Påsklov är ju bra och så. Att skjuta upp skolarbete är ju inte bra. Att behöva plugga hela påsklovet för att ha ycket överstökat sen är ju inte så roligt. Kommer nog inte hinna med allt jag hade tänkt under lovet. Jobbigt.
-
Sitter o filar naglarna och kom just att tänka på när jag i femman skulle lära Elin hur man blir söt. Jag minns inte riktigt vad jag sa förutom att hon skulle sitta o låtsasbita på lillfingernageln... jag hade nog sett det i en film. Det är sju, snart åtta år sen. Och snart tar vi studenten.
-
Om jag inte minns fel skrev jag för ungefär ett år sen att jag ville sluta skolan så skulle allt bli bra, jag skulle flytta till Göteborg. Jag vill varken flytta till Göteborg eller ta studenten. Eller jo, det vill jag väl, men inte än.
-
I höst har jag och Elin 8 års jubileum. Märkligt. Snart har jag bott i Jönköping längre än i Göteborg.
-
Midsommar i Skipås blir bra iallafall. Och om midsommar är 23-25 juni, som Nils säger, firar jag och David ettårsdag i Halmstad. I like!
-
Balklänning är on it's way och kommer bli den finaste av allihop. Feels good att jag kommer vara snyggast. Heh.
-
Skriva vidare på om Mormonrörelsen är en sekt eller inte...

RSS 2.0