(rubriker är överskattat)

alltså, jag vill ju egentligen bara ha bjerre för att han är snygg. och det räknas knappt.

fast någon som är riktigt trevlig och rolig och dum i huvudet och blandar kaptenen med mjölk är bra. :D en sån skulle man ha. 




annars idag har jag fått hjälp med NK av susanne (TROR JAG FATTAR ALLT NU :O), fikat med ronja o så kom ju nicke en stund också. sen åkte jag o ronja tillmig o kollade stardust :D den var braaaa.

nu sitter jag dock ensam med min ipod och datorn då, såklart, men ingen av dem är speciellt sociala och roliga lek-kamrater.
ah, för min familj har ju bara lämnat mig lite sådär huxflux utan att säga nåt.
TACK. 



rubrikjävel

jag vet faktiskt inte alls varför.
eller vadå vet inte alls?
jag vet precis.
varför jag skriver alltså.
mitt liv är bajs.
kattbajs ungefär. 
funderar på att köpa tågbiljetter tur o retur göteborg och bara vara där en dag på sportlovet utan någon direkt anledning och gra ingenting. gå omkring och bara frysa och lyssna på ipoden. borde kolla upp vad det kostar...
lite drygt 200 spen. helt okej ändå. kanske borde göra det. mig fika pengar ipod och tågbiljetter. ett kollegieblock och en penna med. ja, varför inte? har jag tur ska pappa dit eller nåt till och med. 

jag vill bjerre. eller ja alltså jag vill ha honom. han är snygg som fan. han har stört snygg stil, han spelar i eif-j o har snygg kropp.  fast han tränar iof jämt. dåligt. han får sluta med det. han borde, som elin sa, bli en sån som jag strular med varje fest. jag gillar idén. 

jag ska leka med daniel på söndag. jag gillart. äntligen! inte sen i... somras någon gång har jag varit med honom själv.  eller ah 28 september för att han skulle lära mig geografi. fan vad jag inte gillar det.

jag saknar daniel stört mycket. 
jag saknar dock elin med. jag vill umgås med henne ensam oftare. det är så sjukt mysigt. 
jag vill ha en daniel-elin-viktoria-dag. 

jag vill ha i somras och i våras och jag vill ha ettan på peset.  

jag vill ha en pojkvän som älskar mig mer än vad jag gör just nu, vilket ju iof kanske inte är så svårt. helst någon som jag inte känner och som är snygg o bra o snäll o umgås med den sortens människor jag älskar. någon som är lika störd som mig. går det?
förmodligen inte. hoppas kan man ju göra. 

jag vill inte ha IG i allt heller.
jag borde itne gå samhäll. jag är för dålig för det. jag fattar inte vad jag gör där egentligen. 
jag är iof för dålig för det mesta. 
jag är för dålig för att dricka alkohol, jag är för dålig för att ha en ekonomi, jag är för dålig för att klara av skolan, jag är för dålig för att säga vad jag ju faktiskt tänker. det där omfattade väl typ allt? svar ja. 


äckliga jävla projekt vecka denna veckan också. vi är klara. typ. _V Ä R D E L Ö S T !_

jag vill vara snäppet snyggare. och smalare och mer jämn hårfärg och långa ögonfransar och fint hår och linser att ha ibland, typ fest, eller ingenting alls ibland. jag vill ha fina händer och starkare naglar som inte går av så fort jag använder händerna. jag vill hitta något(/någon) som kan motivera mig till att leva lite till. 

bläääääää

jag bara... nej. jag vet inte.
jag kom på sen att det kanske inte alls är så att jag vill ha walter. eller snarare inte har släppt honom...

eller fan. jag vet inte.

jag vet bara att jag tog ett stort steg idag och lyssnade på lyrical lies och curse of curves. det var jävligt jobbigt. men.. på nåt vis känns det som att.. hej jag låter som i en film eller nån annan äcklig tonårsbok... nånting släppte. ja, alltså lite sådär att det inte knns lika jobbigt att tänka på fräs som fräs längre. 

och... ja. 

jag har även berättat för pappa att jag tycker att det var dåligt av honom att fått mig att vara så gott som anorektisk. han fick dåligt samvete. han borde ha det.

Eeeh... bajs?

har kommit på att jag nog liksom inte riktigt släppt walter. 
och så har jag kommit på att anledningen till att jag dissat så pass många bra killar är för att jag inte släppt honom.

fast sen så finns det risk för att detta beror på att jag har mens nu och är allmänt jättekänslosam. 

Muse är bra. 

Jag ska sooooooova nuuuuu. 
BLÖK.

Jag tycker om Elin. Min Elin väldigt mycket. <3

RSS 2.0