all natural



Ah, jag ser ju ut som jag känner mig idag med. Osminkad o sånt, men jag är ju rätt snygg ändå.

rubrik med htmlkodning (fast det ser inte ni)

Vi lär oss om htmlkodning. Eller, vi lär oss om hemsidor egentligen. Men just nu htmlkodning. När jag såg rullisten med typ tvåhundra olika kodningar och minns det fina med alla 90-talisters uppväxt - Lunarstorm.

Om lunarcrewet inte hade bestämt sig för att modernisera Lunarstorm på så vis att man inte längre använde htmlkoderna, hade jag (och säkert alla andra 70, 80 o 90-talister) vart expert(er) på det här med htmlkodning.
MEN, eftersom lunarcrewet bestämde sig för att just modernisera så kan jag inte. Och jag fattar inte nu. Och jag mår illa och känner mig bakis för att jag drack alkohol i FÖRRGÅR och jag vill bara ligga i sängen hela dagen! Usch.

Forgive me, wallet for I have sin.

Jag har syndat. Jag har köpt jeans.

Att gå på bussen

Som sagt, jag ska skriva om en av de roligaste sakerna jag vet.
.
Ni vet när många människor ska gå på en buss på en busshållplats och sakta börjar gå mot bussen och bussen stannar till, men sen gasar lite för att stanna fem-tio meter fram och alla som gick mot bussen där den började stanna först går i samma sorts klumpliknande formation till den plats där bussen slutligen stannar. DET tycker jag är oerhört roligt. Alla ser ut som yra höns. Så. Jävla. Roligt.

handbolls VM handbollsVM hand boll s V M ?

Det här med att jag hatar sport är inget någon egentligen kan ha missat. Men under helgen hade vi det norska handbollslandslaget (eller om det var deras support, jag har inte så bra koll) på middag på Harrys och jag började nästan tycka att jaa, men joo, sport är ju ganska okej ändå.
Men så igår skulle jag i vanlig ordning åka med bussen från stan och hem. Inget konstigt eller komplicerat med det. Om det inte vore för den jävla sporten. Detta jävla handbolls VM/ handbollsVM/ hand boll s V M.
Det isländska handbolsslandslagets support upptog all plats på hela bussen. De fyllde även hela bussen med en jävla massa oljud. Men visst, jag kan väl leva med att folk skriker mig på ett något speciellt nordiskt språk i örat. Jag kan leva med att de luktar sprit. De är glada, de ska få se sitt handbollslandslag spela i Kinnarps arena. Roligt för dem.
.
Hade jag tagit ettan med tretton byte bara för skoj skull trodde busschaffören, eller trodde kanske de isländska handbollssupportrar att jag tog den bussen för skoj skull?
NEJ DET GJORDE JAG INTE!
Och inte kom jag med tretton heller eftersom hela jävla bussen var fylld med isländska handbollssupportrar. Därför kom jag inte hem tidigt, precis som vanligt, även om jag låtit bli att gå på stan i nån timme innan jag faktiskt hoppade på bussen. Utan jag åkte till mamma och somnade på hennes säng med jackan på och katter på magen. Trevligt, i och för sig, MEN jag var inte sugen på det just då.
.
Om en stund ska jag skriva om en av de roligaste saker jag vet.

She never said anything.

Mm whatcha say,
Mm that you only meant well?
well of course you did
Mm whatcha say,
Mm that it's all for the best?
of course it is.
Mm whatcha say?
Mm that it's just what we need
you decided this.
whatcha say?
Mm what did she say?

Godnatt Skippy.

Skippy, katten vi har haft i mer än halva mitt liv, ska avlivas imorgon.
Pappa sitter och skrattar så han gråter i andra änden av huset.
Ironi?

dagjävel #2

Godmorgon. Eller nej, förresten. Inte god. Bara morgon.
Somnade aldrig igår, förutom en stund o sen vaknade jag till o va pigg fram till en timme innan jag skulle gå upp, för då somnade jag. Att sitta och halvsova på lektionen känns så respektlöst, men jag är trött.
Tydligen har jag attitydproblem.
Hungrig och trött.
Jobba ikväll, mindre sugen just nu, men efter lite sömn inann jag börjar ska det nog gå bra.
Vi får se.

dagjävel.

har inte sovit en enda minut inatt.
skippy måste avlivas för att hon kissar överallt inomhus och på allt.
jag missade bussen med två sekunder för att det är plusgrader - minusgrader - plusgrader, glashalt och en jävla lastbil som blockerade gatan.
och som tobascon i mojiton - kommer inte kunna se i'm from barcelona när de spelar med symfoniettan. jag och david fick biljetter av mamma i julklapp. om vi skulle gått tillsammans eller inte är osäkert, men nu kan jag i vilket fall inte gå för att jag är i åre på praktik.
jävla dag.

breakup

Just threw away your toothbrush and I hope we'll be okey.

RSS 2.0