Ögonfransar.

Provade lösögonfransar. Vad ska man annars göra en onsdag?

Modereportage. Eller?

Har gått in i någon sorts värdelös på att skriva-period. Sådär bra om man har praktik på en tidning och ska lyckas skriva ett modereportage. Nu är det tredje dagen jag sitter med det och vad jag än skriver blir det kattbajs. Lyckas inte formulera mig. Vill inte verka som att jag kan en massa om mode eller trender, för det kan jag ju inte. Är ingen modereporter eller stylist. Har aldrig intresserat mig för modetrender, fören nu. För bara några knappa månader. Och nu ska jag berätta för alla i Tranås hur de ska klä sig "rätt". Hej kom o hjälp mig.
Sov hos Tom i Aneby inatt, fick sova hela sju timmar. Lyxigt som bara den. Behövde bara sitta på bussen en knapp halvtimme istället för en och en halv. Hur skönt som helst.
Igår kväll fick jag veta vad jag troligen ska göra i sommar, ska bli jäkligt roligt!
Bara fem dagar tills Kajsa (äntligen) kommer hem. Nästan ett helt år sen hon åkte. Och ganska precis ett år sen jag träffade Toni. Fint.
Nu ska jag fortsätta lyssna på musik som ska ge mig en jädra massa skrivarsug och sen ska jag skriva världens bästa jävla modereportage.

Mot tranås.

Sitter på bussen mot Tranås. Ska ha min tvåveckorspraktik på Tranås Posten igen. Är glad över att solen går upp rätt mycket tidigare än den gjorde när jag åkte sist, känns inte lika mycket som att man åker mitt i natten. Fint med soluppgång. Får hoppas att jag kanske får solnedgång på hemvägen sen.
Är trött som ett as, kan inte riktigt formulera mig kände jag. Ger upp.


Lite iPhonebilder.

Lillasyster tyckte att det var alldeles för längesedan jag uppdaterade, så här kommer lite iPhonebilder.



Att krypa ner igen.

Har börjat med något väldigt korkat. Att krypa ner under täcket bredvid Toni igen efter duschen. Varför? Jag vet inte. För att det ser så oerhört mysigt ut förmodligen, för jag blir ju inte direkt piggare av det.
Men Godmorgon. Om en stund iallafall.


RSS 2.0