Han som tuggar med öppen mun dör.

Detta är ett inlägg fullt ointressant om man inte är intresserad av snor, hosta, allergier och lösningen på detta problem.

Den här förkylningen/ pollenallergiattacken jag har dragit på mig verkar ha börjat ge upp. Inte hostan då, den har istället ökat, men snoret är det mindre av. Att jag åt en Loratadin Sandoz 10 mg till frukost kan ha gjort sitt. Om det är en pollenallergiattack då, såklart. Har inte egentligen någon egen tidigare erfarenhet av pollenallergi, eftersom jag antagit att jag varit förkyld varenda vår då jag alltid annars är förkyld osv..


Låten en rad nedanför är i sig inte skitbra, men jag älskar titeln.
Slagsmålsklubben – Han Som Tuggar Med Öppen Mun Dör

Världens underbaraste sms.


Tom flyttar in.

Tom har flyttat in här för en natt igen. Skönt tycker vi. Han har varit på Ica och köpt nötter, juice, tekakor, äpplen, bacon, yoghurt och en pizza. Här använder vi för mycket el. Inte så att vi påverkar klimatet extremt mycket mer än alla, det är bara det att vårt el... nånting nånting fas nånting inte klarar av att vi använder många apparater samtidigt. Så när vi laddar diverse saker, har igång kyl/frys, micro, värmefläkt, element och diskmaskin blir det lite för mycket och allt ger upp. Därför går nu vår el på halvfart sen Tom försökte värma sin pizza i micron. Just det lilla problemet löste min kära mor ganska fort genom att ställa in micron i vardagsrummet istället.

"Det är inte onormalt att sätta på sin hund"

Jag har i några dagar funderat på om jag borde skriva det här eller bara låtsas som att jag aldrig har hört det, men så fort jag ser en hund kommer jag att tänka på det.
När vi väntade på bussen som skulle ta oss från Landvetter till Jönköping står det fyra män i ∼50 årsåldern snett bakom mig och snackar lite allmänt om sin Londonresa. Fyra helt vanliga män som skulle kunna vara pappor till vem som helst av mina vänner. Av någon anledning börjar de prata om sina hundar och jag har egentligen inte alls lyssnat på deras samtal tills jag hör detta:
A: Jag tycker inte det är onormalt att sätta på sin hund.
B: Näero, haru testat eller?
A: A fan, jag har gjort det. Hundjäveln rev mig i hela ansiktet.
Jag har varit i chock sen dess. Det kan vara det sjukaste jag någonsin har hört någon säga.
Så om det är någon som har en hund och en pappa som var i London i helgen...

Illusioner och så.

Försöker intala mig själv att det är helt ok. Det är inte helt ok. Det är inte ok alls.

London och så.

Har ju hängt i London i en vecka. Köpt hatt och fått erbjudande om jobb.
Idag har jag hängt på Waynes med Ronja och blivit solbränd.
Ja, hon låg ner när jag tog bilden..........

RSS 2.0