Valet

Insåg just att vid förra valet, alltså rent logiskt för fyra år sen, åkte jag runt på en moped med ronja, simon och adam och hade långt blont hår, converse, baggyjeans, handväska (heh), och min blå, ribbade, långärmade tröja med glittriga knappar från BIK BOK. Vad konstigt. Det känns som att det är tusen år sen, men det är bara en mandatperiod. Jag menar, tänkt vad mycket jag som individ har hunnit med under en mandatperiod och tänkt vad relativit lite man som politiker/ parti hinner med under en mandatperiod.
Jag har fått slutbetyg från högstadiet, börjar gymnasiet, bytt gymnasium, tagit studenten, börjat på folkhögskola... Och det där är ju bara skolorna liksom. Jag har ju hunnit med tusen andra saker också. Som resor och nya vänner och erfarenheter.
Himla märkligt det där med åren.

glömsk

AAAAAAAH! Jag har (miss)lyckats med två saker:
1. ta bort allt på en bild som jag redigerat i tusen år och egentligen skulle lämnats in idag.
2. glömma mitt matkort, IGEN.
Jag ska ta tag i mig själv och ringa till banken och csn och säga åt dem att jag vill ha studiebidrag. Det börjar bli jobbigt utan pengar. Speciellt eftersom jag ska klippa mig om en och en halv vecka...
Lasse sov hos mig inatt och var en nöjd katt eftersom minikissarna sov hos mamma.
Nu ska jag börja min lektion, PUSS!

En trött måndag

Så här sitter jag på min webb-lektion och har gjort nästan ingenting i en timme. Är så otroligt trött eftersom de fantastiskt söta små fyraveckorskattungarna har varit vakna större delen av natten. (De är bortstötta av sin mamma så jag har tagit hand om dem. Matar dem med kattmjölksersättning.) Har praktiskt taget suttit upp o sovit så har sjukt ont i ryggen. :C
Har haft en sjukt bra helg. Pizza, godis och O.C med Kajsa, firande av Davids far och min mor, sjungit i kyrkan... Och hämtat de små kissarna.
Måste försöka skriva en/ett (?) CV i eftermiddag, ska på anställningsintervju på Harrys klockan halv sex. Hade varit gött om jag kunde få det jobbet. Men nu ska vi inte hoppas på för mycket.
Tror minsann att kaffe inte har någon effekt på mig.
Nu ska jag sluta skriva ingenting och påbörja en/ett (?) CV.
PUSS!

en mac

Så, jag tänkte att nu när jag ju har en sprillans ny macbook pro 13", att det ju kan vara läge att blogga lite mer och lite mer aktivt.
SVF är helt fantastiskt och jag har aldrig älskar skolan såhär mycket.
Ehm... ja, jag berättade idag, för första gången, nästan, att jag är manodepressiv, vilket från början var lite vad den här bloggen gick ut på. Att jag var manodepressiv. Vet inte riktigt om folk fattade att det inte är så otäckt som det låter. Men ja, så är det ju iallafall.
Annars har jag för tillfället inte så mycket att tillägga, förutom att det ska bli trevligt att skriva lite igen. NAJS.
Godnatt och puss!

RSS 2.0