värdelös dag.

jag tycker  verkligen inte om idag. alls.
ungefär halva min lön är borta. jag gillar inte skatt. (och ja, jag får tillbaka pengarna... men liksom, midsommar nästa år är liiiiiite sent.)
jag mår illa men jag vill inte kräkas gurka.
jag är ungefär jätteensam och ska plugga hela helgen.
och jag ska klippa mig på måndag. jag hatar att klippa mig ju, idiotjävel! 

åååååh, skitliv!

och david hinner jag nog inte träffa fören på måndag. men det är väl bra o sakna också... (NEJ DET ÄR DET INTE.)



jag älskar dig.

aldrig att jag har haft en så konstig, underbar och alldeles kittlande känsla i hela kroppen som när du viskade de tre magiska orden i mitt öra, "viktoria, jag älskar dig..." och herregud, du förstår inte vad jag älskar dig, david!

de senaste dagarna har mest bara varit helt otroligt bra.
i måndags bjöd fabian på tårta och sen försökte david och jag plugga... det gick dåligt eftersom jag bara blir förtvivlad när jag inte förstår...
i tisdags (igår) kom fia hem, jag lyckades hjälpa david hitta en present till sin mami, sen gick vi bort o satte oss på piren och sen åkte vi hem till mig och david blev kvar liiiiite för länge... C:
idag har jag lyckats ta mig till um och apoteket och så jag har köpt en ask, silkespapper, band och blockchoklad. 
sen gjorde tillsammans med fabian chokladtryfflar till berit som present. eftersom hon fyllde år idag var det kalas och nästan hela familjen var på plats, så även david systersöner. sam kan vara världens sötaste ettåring och alfons kan vara världens charmigaste treochetthalvtåring. 

imorgon bär det av till göteborg med papi, sirkka o antonia. stan och liseberg skare bli. C:

nu ska det sovas, godnatten! 

:*

en bild säger mer än tusen ord...

så jag tänkte samla mitt mod och kasta bort min värdighet och lägga upp lite bilder från i lördags ändå...


himla roligt med den här bilden, för de är praktiskt taget heeeeeeelt nyktra. elin rosenqvist hade just fått sitt glas. :D
himla roligt med den här bilden, för de är praktiskt taget heeeeeeelt nyktra. elin rosenqvist har just fått sitt glas... :D

nicke har runda ögon...

"DK! gör glaaaaaaasögonen dååå!"

öl-kubb! (med en kung som kung!)


öl-kubb-lag

det ÄR en bra bild!

"DU! DU! DU! DU! DU!, TA KORT PÅ OSS NU DÅ!"

men ska ni dansa med dammsugarslangen heeeeeela dagen eller?

de där två har ingen grav hjärnskada, egentligen...

akta blicken...


äre vita-t-shirt-ligan här eller?


och det var givetvis inte ALLA bilder, men det kommer fler på fb senare, jag lovar...

:*

Och sen gick det bara utför...

Igår var det tänkt att Kajsa o Elin skulle komma hit o så skulle vi baka och bara mysa... Men sen hörde Nicke av sig och lite spontant drog vi, och elin på fest.
jag tänkte att "nä, men jag tar med kameran så kan jag inte dricka så mycket, typ en öl..." Jo, men visst! Två timmar senare kunde jag inte stå upp längre och kameran hade imorse ett enormt tumavtryck på linsen och mångamångamånga bilder, som jag inte minns. alls. HEJJA!

Ju mer elin berättar för mig, ju värre blir det. jag har uppenbarligen pratar oerhört öppet om mitt sexliv och legat raklång på köksgolvet.
"vad har vi lärt oss av detta nu då?" Jo, vi har lärt oss att jag inte klarar av gratis alkohol för att då blir jag jättejättefull...


jaja, usch, jag och kajsa var ivf uppe på ikea och käkade frukost idag, treeeeeevligt.

ska strax iväg på promenad med alexander för att sedan, ÄNTLIGEN, få träffa david som är hemkommen från hultsfred. 




den här bilden minns jag och sen gick det bara utför...

:*

finska pinnar och elin.

det är bra att vi har en städerska.
alltså, inte bara för att det är bra att man slipper städa själv, men för att jag plockar upp grejerna från mitt golv ivf två gånger i månaden. och mami slipper sin dammallergi. C:

igår kväll var jag jättejättejättesugen på finska pinnar (kakor) så jag tänkte att jag skulle gått o köpt det idag, men sen så kom jag på att det ju är mycket roligare att baka själv. och godare.
så jag släpade mig ut i regnet och bort till willys och köpte smör, bittermandlar och mandlar. de blev faktiskt väldigtväldigt goda och jag funderar på att göra fler på lördag, med kajsa o elin, eftersom att det går så fort...

annars så har jag lekt med elin idag, det var myyyyysigt. C: vi gör ju dessvärre inte det så ofta längre... hon fick kakor till kvällsmat och sen gjorde hon ett armband och myste med min katt(!*).

bara tre dagar kvar tills david kommer hem nu, det är bäst tycker jag. C:






*elin hatar katter.


:*

Ronja, Israel-Palestina konflikten och klädhängare.

Bambambadam, har lekt med Ronja idag, hon är underbar. Bjöd henne på lunch som artonårspresent eftersom det känns onödigt att ge henne något hon inte har någon användning för ändå. och så var det mysigt också. Sen bjöd hon iof på kaffe tillbaka. C:
OCH!OCH!OCH! hahaha, när vi gick från bernads och var på väg in på stadium stoppar en 3-försäljare oss:

3-försäljaren Richard till mig: "Shit vad snygg du är! hur gamla är ni?"
Jag: "...ehm... öh.. sjutton..."
Ronja: "eeeh... arton.."
3-försäljaren Richard: "bara sjutton? då kan jag inte ge dig någon telefon, men du vill väl ha en? ja, det är klart, här! du får den av mig!"
Ronja: "Men jag vill inte ha nån telefon! jag har redan en och det är bra!"
3-försäljaren Richard: "Jaha.. nehe, jaja, men du! du är det sötaste jag sett, om du vill bli min fru, ska jag ta dig här och nu!"
Jag: "Ehm.. mmh.. tack, hejdå!"

Jag trodde att jag skulle dö. :) Men jag är glad att jag har david så att jag slipper såna...


Lyckades slutligen ta mig till biblioteket och låna lite böcker till min uppsats om israel-palestina konflikten idag. Åtta stycken blev det. (y) jag borde väl egentligen sitta o studera dem nu... men jag är inte så sugen på det faktiskt, även om de verkar rätt intressanta...

mami och pär satte upp min... öhm... klädhängare idag. äntligen. så nu kanske jag (om jag brottas mer med resten av kläderna) får plats med allt annat i byrån...


Nu ska jag lyssna lite till på Movits! och så ska jag dricka lite te och sen ska jag sova. och så ska jag sakna david och nils lite med.




:*

gråter så att jag går sönder.

jag trodde inte att jag skulle vara så kär efter tre veckor att jag gråter så mycket att jag håller på att gå sönder.
och david har bara varit borta sen imorse. 

och fy fan vad jag snorar. 

jag vill ha davids läppar och famn och skratt och hår och rygg och ögon och bröst här nu. 

Hultsfred?

Ah yea, läste upp spelschemat för hultan för mami och hon sa "du ska dit, eller du måste dit. eller alltså... vad kostar en endagsbiljett?"
Lördagens biljett kostar 850:-. vi delar på priset typ. Huuuuultan för min del meeeed. :D fast jag känner att... jag kommer tappa bort mig och ta fel tåg o grejer på vägen dit... men det blir säkert bra till slut...

annars så har jag ju varit dålig på det här skrivandet.

idag var jag med Maria nere på UM och jag kirrade tid för p-piller så att jag kanske kan minska min jäkla mensvärk så att jag slipper dö tre dagar/månad. bra viktoria! (y) när vi var klara på UM gick vi till Waynes o jag bjöd på frukostfika. har även skaffat sötrre töjning och ny piercing, bra viktoria! 

Det bli USA för mig och David i vinter också :D HURRA!  Och på tal om USA kom jag o tänka på Nils som tillsammans med David sov här inatt. myyyysigt, mysigast var att de var kvar när jag kom hem från stan. jag tycker om dem. C:

Bambambadam... ska hoppas på att elins mobil ger henne mitt sms så att hon hör av sig, för jag vill leka med henne idag. hoppas hon vill leka med mig med bara... ;o

nä, nu blire mest bara nonsens-skriverier. 

Avsluuuut!

:*

RSS 2.0