Att skrika

Ni vet när man gick i grundskolan och kanske främst på högstadiet när folk inte kunde hålla käften och bara satt o tjattrade HELA tiden? Då var de människorna typ 14 år gamla och hade alldeles för mycket hormoner i kroppen så att det blev lite svårt att hålla koll på sig själv och vad man gjorde och sa.
.
Jag går just nu i en klass på 14 personer i åldrarna 18-39 år gamla. Vet ni vad som händer så gott som varje lektion? Mer än halva klassen sitter och tjattrar o kan_inte_hålla_käften. Borde man inte som vuxen människa ha den respekten mot andra människor att man förstår att vara tyst när någon håller en lektion? Eller när övriga klasskamrater ska försöka sätta sig att plugga?
.
Förklara för mig hur det hänger ihop så ska jag höja min toleransnivå. Annars fortsätter jag tycka att folk är respektlösa.

Det där med att vara lika

Härom veckan satt vi, hela klassen, och tittade på en film om ett ställe i Skottland som heter Iona.

Då jag satt och tänkte på andra saker än just filmen, eftersom den var rätt sövande, insåg jag plötsligt att vi är hela klassen en bunt människor som alltid har varit den som syns mest, är mest och helt enkelt vill ha mest uppmärksamhet hela tiden. Med en hel klass med såna människor är det inte konstigt att man har svårt för hälften.

En annan sak: är det bara jag  som har fått för mig att mediamänniskor är lata icke idrotts intresserade? I vår klass är nästan alla indrottsnördar på något sätt. Nästan alla tränar eller älskar att gå på hockey. Jag FÖRSTÅR inte?


RSS 2.0