.

what's up med mitt kassa självförtroende?
varför är jag alltid så jävla värdelös på att tro att jag faktiskt kan klara av nåt på riktigt?
jo, för att jag aldrig gör något som blir riktigt bra. jag har inte haft ett riktigt bra betyg på någonting alls sen i nian. och det var i hemkunskap.

Kommentarer
Postat av: jessica

åh men vadå finns den ens än? :O vad heter den???

2009-10-19 @ 17:13:54
URL: http://intesomallaandra.blogg.se/
Postat av: Nils

jag vet ack för väl hur det känns. men tro mig, det finns många saker du är bra på, fråga bara david! han vet mycket han.



och hemkunskap, det är inte något man ska skämmas över att vara bra på! du minns kycklingsaken vi åt hos dig i somras? den hade inte varit lika bra om du inte hade haft bra betyg i hemkunskap!

2009-10-20 @ 10:57:38
Postat av: Daavid!

Ditt största och allvarligaste beskymmer är att du inte vågar lita på dig själv. Jag som sitter jämte dig ser och vet att du kan, bara du vågar lita på dig själv. Hur mkt jag än funderar så kan jag inte förstå varför du inte kan tro på dig själv.... så berätta. I'd love to here it

2009-10-20 @ 13:18:48
Postat av: MariaW

Det handlar om att välja rätt inställning, annars blir allt som en spiral som snurrar åt fel håll. Men nu var det ju inte detta jag skulle skriva om, utan att det nog är rätt översnöat i Watkins Glen när ni kommer hit. Men det finns ju annat att kolla på. Ni får tvinga Nils att göra lite planer...



Glöm inte att du är bäst, Viktoria!!! Sluta aldrig tro på det. Det är inte lätt, man måste jobba på det! Som gammal tant har jag insett mig det och försöker leva efter den devisen. Du börjar göra det nu!

Jag hejar på dig. Superbra det ni gör med balen, förresten. Nils har berättat om skolans nya inställning till denna tillställning.

2009-10-21 @ 05:35:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0